Teck Resources o lo'o fa'atau atu, fa'atosina o le $8 piliona iunite koale

Teck Resources o lo'o fa'atau atu, fa'atosina o le $8 piliona iunite koale
Teck's Greenhills fa'againa koale fa'agaioia i Elk Valley, British Columbia.(Ata fa'aaloaloga aTeck Punaoa.)

Teck Resources Ltd. o loʻo suʻesuʻeina filifiliga mo lana pisinisi koale metallurgical, e aofia ai le faʻatau atu poʻo le vaʻaia e mafai ona faʻatauaina le iunite i le sili atu i le $ 8 piliona, o tagata e malamalama i le mataupu.

O loʻo galulue le tagata maina a Kanata ma se faufautua aʻo ia suʻesuʻeina auala faʻapitoa mo le pisinisi, o se tasi lea o faʻatau oloa sili ona tele i le lalolagi o mea e gaosia ai uʻamea, fai mai tagata, fai mai e aua neʻi faʻailoaina le talanoaina o faʻamatalaga faalilolilo.

O sea o Teck na siitia i luga 4.7% i le 1:04 pm i Toronto, ma maua ai e le kamupani se tau maketi e tusa ma le C $ 17.4 piliona ($ 13.7 piliona).

O lo'o fa'atupula'ia le fa'atupuina o 'oloa tetele e fa'aitiitia le suau'u fa'ato'aga e tali atu ai i atugaluga a le aufaipisinisi i suiga o le tau.O le BHP Group i le masina na te’a nei na malilie ai e fa’atau atu ana aseta suau’u ma kesi i le Woodside Petroleum Ltd a Ausetalia ma o lo’o taumafai e tu’ua nisi o ana koale.O le Anglo American Plc na vili ese lana iunite koale a Aferika i Saute mo se isi lisi ia Iuni.

O le alu ese o le koale e mafai ona faʻasaʻoloto ai punaoa mo Teck e faʻavave ai ana fuafuaga i oloa e pei o le kopa, aʻo faʻasolosolo manaoga i poloka faʻavae o se tamaoaiga o le lalolagi.O felafolafoaiga o loʻo i ai i le amataga, ma e mafai lava e Teck ona filifili e tausia le pisinisi, o le tala lea a tagata.

Na musu le sui o Teck e fai sana faamatalaga.

Na gaosia e Teck le silia ma le 21 miliona metric tone o le koale i le tausaga talu ai mai nofoaga e fa i sisifo o Kanata.O le pisinisi na maua le 35% o le tupe mama a le kamupani aʻo leʻi faʻaititia le tau ma le faʻaititia i le 2020, e tusa ai ma lana upega tafaʻilagi.

O le koale metallurgical ose mea taua e fa'aaogaina i le u'amea, lea o lo'o tumau pea se tasi o alamanuia sili ona fa'aleagaina i luga o le paneta ma fa'afeagai ma le mamafa tele mai le au fai tulafono e fa'amama ana gaioiga.Ua faailoa mai e Saina, le kamupani gaosi u’amea aupito tele i le lalolagi, o le a taofia le faiga o u’amea i se taumafaiga e fa’aitiitia ai le kasa.

O lo'o fa'aauau pea le si'itia o tau o le koale i lenei tausaga ona o le fa'atuputupula'ia o suau'u mo le toe fa'aleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o lo'o fa'atuputupula'ia ai le mana'oga mo uamea.Na fesoasoani lea ia Teck e fa'asolo atu i le lona lua-kuata o tupe maua e C$260 miliona, fa'atusatusa i le C$149 miliona tupe leiloa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.(Fa'afouga fa'atasi ma sea fa'agasolo ile parakalafa lona tolu)


Taimi meli: Sep-15-2021