Vizsla Silver taiala mo le toe amataina o le poloketi Panuco ia Setema

Vizla Silver taiala mo le toe amataina o le poloketi Panuco ia Setema
Totonu o Panuco i Sinaloa, Mekisiko.Fa'aagaaga: Vizla Resources

A'o fa'atali le fa'aleleia atili o fa'amaumauga o le soifua maloloina fa'aitulagi, ua fuafua e Vizsla Silver (TSXV: VZLA) le toe amataina o galuega vili i le aso 1 o Setema i lana poloketi siliva-auro a Panuco i le setete o Sinaloa, Mekisiko.

O le siisii ​​o mataupu o le covid-19 na mafua ai ona taofia e le kamupani ni gaioiga i le faaiuga o Iulai e puipuia ai le soifua maloloina ma le saogalemu o le au ma nuu o loo latou galulue ai.

O loʻo fuafua le kamupani e amata i ni taʻavale se lua i le taimi muamua, faʻapipiʻi i luga i le malosi atoatoa (sefulu rigs) i le faaiuga o le masina pe a faʻaleleia tulaga.

O loʻo tumau pea le fesoʻotaʻiga a Vizsla ma ofisa o le malo i le lotoifale ma le setete ma o le a toe fetuutuunai i fuafuaga o galuega pe a manaʻomia, ae ua filifili le kamupani e faʻatumauina le tuʻuina atu o polokalame galuega i luga ole laiga na tuʻuina atu ia Aukuso.

A'o fa'agata galuega viliina, ua fa'aogaina e le au fa'atekinisi le taimi fa'aletonu e fa'aleleia ai lana fa'ata'ita'iga fa'afanua, fa'ailoa tulaga taua ma fa'aleleia fuafuaga fa'atatau mo le vaega o totoe o le tausaga, o le tala lea a le kamupani.

O lo'o fa'atautaia e le tama'ita'i se tasi o polokalame su'esu'e tele a Mekisiko, ma e 35 tagata su'esu'e fa'aifanua ma vili e valu i luga o le nofoaga i Panuco.Ia Iuni,na faasilasila mai aio lo'o fa'aopoopoina isi masini e lua mo le aofa'iga e 10.

A toe amata, Vizsla o le a faʻaauau le sili atu i le 100,000 mita, faʻatupeina atoa punaoa ma suʻesuʻega-faʻavae polokalame faʻataʻitaʻiga.

O le su'eina o puna'oa i Napoleon ma Tajitos o lo'o taula'i atu i se nofoaga tu'ufa'atasi o puna'oa e tusa ma le 1,500 mita le umi ae 350 mita le loloto.

Ua fa'amoemoe Vizsla e lipoti atu se puna'oa fa'atino fa'ataupou i le fa'ai'uga o le kuata muamua o le 2022 o lo'o lagolagoina e le Napoleon ma Tajitos veins, ma fai mai o lo'o fuafua e tu'uina atu fa'amatalaga tetele mo Napoleon ma Tajitos viliina punaoa i le masina a sau.

I le taimi nei, o loʻo faʻagasolo suʻesuʻega uʻamea muamua i faʻataʻitaʻiga mai Napoleon, ma faʻamoemoe o loʻo sauni mo le lolomiina ia Tesema.

E ese mai i le viliina ma le pito i tua o le suʻesuʻega faʻamautu faʻamautu electromagnetic suʻesuʻega faʻamaeʻaina i luga o se vaega o le Napoleon Corridor ia Iuni, ua faʻamoemoe Vizsla e faia se suʻesuʻega eletise eletise lautele pe a maeʻa le vaitau timuga i Mekisiko.

I le tutusa ma le faʻavasegaina o punaoa ma suʻesuʻega suʻesuʻe, ua amataina e Vizsla le tele o polokalame faʻainisinia e lagolago ai faʻaauau suʻesuʻega faʻavae ma faʻatulagaina le faʻavae mo le lumanaʻi eli, viliina, ma galuega tau atinaʻe.

O lo'o iai nei le tinoitupe e $57 miliona a Vizsla i totonu o le faletupe ina ua mae'a ona fa'atino le fa'atonuga o meatotino e umia ai le 100% o Panuco.

Aʻo faʻatali le manuia o le viliina, o loʻo faʻamoemoe le tagata eli e faʻamaeʻaina se tala faʻatatau o punaʻoa i le kuata muamua o le 2022.


Taimi meli: Aukuso-23-2021